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Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
2020 | Sacrifice for a brand: Three expert visions of the fans relationships towards a football club | Cayolla, R.; Loureiro, S. M. C. | Objecto de Conferência | Acesso Aberto |
28-Fev-2023 | Sentiment analysis baseada em aspetos: caso de estudo Jamie’s Italian | Figueira, Joana Isabel Medeiros | Dissertação de Mestrado | Acesso Aberto |
29-Nov-2023 | Service dominate logic and sustainability in real estate industry | Nouali, Zineb | Dissertação de Mestrado | Acesso Aberto |
14-Dez-2023 | Serviço social e responsabilidade social: Um estudo de caso sobre a Delta | Campelo, Maria Vitoria Fonseca | Dissertação de Mestrado | Acesso Restrito |
2021 | Shaping a view on the influence of technologies on sustainable tourism | Loureiro, S. M. C.; Nascimento, J. | Artigo | Acesso Aberto |
2019 | Shaping the city through food: the historic foodscape of Lisbon as case study | Salvador, M. | Artigo | Acesso Aberto |
2024 | Should I pet or should I work? Human-animal interactions and (tele)work engagement: An exploration of the underlying within-level mechanisms | Junça Silva, A. | Artigo | Acesso Aberto |
2022 | Should I stay or should I go: Key determinants for efficiently retaining a subscribed customer who decided to leave | Muratcehajic, D.; Loureiro, S. M. C. | Objecto de Conferência | Acesso Aberto |
2022 | Simulating e-garments dressed on personalised avatars | Dias, J. M. S.; Muiños González, D.; Gamito, M. N. | Objecto de Conferência | Acesso Aberto |
2022 | O sistema alimentar e a pandemia Covid-19 | Salavisa, I.; Ferreiro, M. de F.; Bizarro, S. | Parte de Livro | Acesso Aberto |
2019 | Sistema alimentar e sustentabilidade: o papel das políticas públicas e dos atores locais | Salavisa, I.; Ferreiro, M. F.; Bizarro, S.; Soares, M. | Parte de Livro | Acesso Aberto |
2020 | O sistema alimentar em Portugal: transições para a sustentabilidade e políticas públicas | Ferreiro, M. F.; Salavisa, I.; Bizarro, S. | Artigo | Acesso Aberto |
2019 | O sistema de gestão ambiental do ISCTE-IUL: um modelo de integração-qualidade-sustentabilidade | Farelo, C.; Velada, R.; Matias, C.; Roseta-Palma, C.; Costa, J.; Santos, S.; Rato, V.; Simaens, A. | Objecto de Conferência | Acesso Aberto |
2021 | Smart and sustainable cities in the Mediterranean region: The contribution of short supply chains of food | Dos-Santos, M. J. P. L.; Baptista, N.; Machado-Santos, C. | Artigo | Acesso Aberto |
2021 | Smart and sustainable cities through short supply chains of food | Santos, M. J. P. L. dos.; Baptista, N. | Objecto de Conferência | Acesso Aberto |
2018 | Social partner characteristics as facilitatores of the wine co-creation experiences | Cunha, N.; Loureiro, S. M. C.; Sarmento, E. M. | Objecto de Conferência | Acesso Aberto |
2024 | The society of information and the European citizens’ perception of climate change: Natural or anthropological causes | Mata, F.; Dos-Santos, M.; Cano-Díaz, C.; Jesus, M.; Vaz-Velho, M. | Artigo | Acesso Aberto |
2019 | Solidarity economy markets as “commons ecologies.” The politicization of the marketspace by Esperança-Cooesperança, Rio Grande do Sul, Brasil | Esteves, A. M. | Objecto de Conferência | Acesso Aberto |
2021 | Solidarity economy markets as “mobilizational commons”: re-signifying the market through the lens of cooperation | Esteves, A. | Artigo | Acesso Aberto |
2021 | Solidarity economy: Challenges to social movement theory | Esteves, A. | Parte de Livro | Acesso Aberto |