Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
2012 | Definição estratégica para o setor vitivinicola da região do Algarve: a opção do enoturismo: case study vinhos do Algarve | Rico, João Pedro Galrito Bento Teles | Dissertação de Mestrado | Acesso Aberto |
2024 | Determinants of brand love in wine experiences | Dias, Á.; Sousa, B.; Santos, V.; Ramos, P.; Madeira, A. | Artigo | Acesso Aberto |
2-Out-2024 | Determining factors for the wine tourist involvement and its impact on the image of the destination: The case of Kakheti, Georgia | Berianidze, Tekle | Dissertação de Mestrado | Acesso Aberto |
2020 | Dimensions of wine hotel experiences shared online | Brochado, A.; Troilo, M.; Rodrigues, H.; Oliveira-Brochado, F. | Artigo | Acesso Aberto |
2022 | Encouraging wine storytelling in the tourist experience: A preliminary study | Santos, V. R.; Sousa, B. B.; Ramos, P.; Dias, Á.; Madeira, A. | Objecto de Conferência | Acesso Aberto |
30-Set-2021 | How to propel domestic tourism activity in an industrial city through wine tourism: A project based in the state of Aguascalientes, Mexico | Espino Mendoza, Sandra | Dissertação de Mestrado | Acesso Aberto |
2025 | I assert ownership of it: Repatronage intentions in wine tourism | Pé Curto, A.; Loureiro, S. M. C.; Guerreiro, J. | Artigo | Acesso Embargado |
2022 | The influence of wine storytelling on the global wine tourism experience | Santos, V.; Dias, Á.; Ramos, P.; Madeira, A.; Sousa, B. | Artigo | Acesso Aberto |
2023 | Mapping the wine visit experience for tourist excitement and cultural experience | Santos, V. R.; Dias, Á.; Ramos, P.; Madeira, A.; Sousa, B. | Artigo | Acesso Aberto |
2019 | Modelling wine tourism experiences | Madeira, A.; Correia, A.; Filipe, J. A. | Artigo | Acesso Aberto |
2015 | Plano de negócio: Aplicação móvel Vinhos e Pratos | Prata, Pedro Miguel de Almeida | Dissertação de Mestrado | Acesso Restrito |
9-Out-2023 | Repatronage intentions: The role of perceived quality, commitment and psychological ownership on wine tourism | Pé-Curto, António de Jesus Cheira | Tese de Doutoramento | Acesso Aberto |
28-Jul-2020 | Talha wine as a differentiational factor of Alentejo’s wine tourism offer | Meira, Carolina Mariquito | Dissertação de Mestrado | Acesso Aberto |
2022 | Tasting the Port Wine Cellar experience: what features please the most? | Rita, P.; Moro, S. | Artigo | Acesso Aberto |
5-Nov-2019 | Wine and gastronomy: experiences in Lisbon | Madeira, Arlindo das Neves | Tese de Doutoramento | Acesso Aberto |
2017 | Wine tourism activities as facilitators of relationship quality in wine sector | Cunha, N.; Loureiro, S. | Artigo | Acesso Aberto |
28-Nov-2019 | Wine tourism experience in Azeitão | Sena, Maïté Leloup | Dissertação de Mestrado | Acesso Aberto |
2021 | Wine tourism: A multisensory experience | Brochado, A.; Stoleriu, O.; Lupu, C. | Artigo | Acesso Aberto |
2014 | The world of great wines: the Douro valley experience | Brochado, A.; Vinhas da Silva, Rui; Paulino, C. | Artigo | Acesso Embargado |