Percorrer por Objetivos de Desenvolvimento Sustentável (ODS) Produção e consumo sustentáveis

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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
2020Sacrifice for a brand: Three expert visions of the fans relationships towards a football clubCayolla, R.; Loureiro, S. M. C.Objecto de ConferênciaAcesso Aberto
28-Fev-2023Sentiment analysis baseada em aspetos: caso de estudo Jamie’s ItalianFigueira, Joana Isabel MedeirosDissertação de MestradoAcesso Aberto
29-Nov-2023Service dominate logic and sustainability in real estate industryNouali, ZinebDissertação de MestradoAcesso Aberto
14-Dez-2023Serviço social e responsabilidade social: Um estudo de caso sobre a DeltaCampelo, Maria Vitoria FonsecaDissertação de MestradoAcesso Restrito
2021Shaping a view on the influence of technologies on sustainable tourismLoureiro, S. M. C.; Nascimento, J.ArtigoAcesso Aberto
2019Shaping the city through food: the historic foodscape of Lisbon as case studySalvador, M.ArtigoAcesso Aberto
2022Should I pet or should I work? Human-animal interactions and (tele)work engagement: an exploration of the underlying within-level mechanismsJunça Silva, A.ArtigoAcesso Aberto
2022Should I stay or should I go: Key determinants for efficiently retaining a subscribed customer who decided to leaveMuratcehajic, D.; Loureiro, S. M. C.Objecto de ConferênciaAcesso Aberto
2022Simulating e-garments dressed on personalised avatarsDias, J. M. S.; Muiños González, D.; Gamito, M. N.Objecto de ConferênciaAcesso Aberto
2022O sistema alimentar e a pandemia Covid-19Salavisa, I.; Ferreiro, M. de F.; Bizarro, S.Parte de LivroAcesso Aberto
2019Sistema alimentar e sustentabilidade: o papel das políticas públicas e dos atores locaisSalavisa, I.; Ferreiro, M. F.; Bizarro, S.; Soares, M.Parte de LivroAcesso Aberto
2020O sistema alimentar em Portugal: transições para a sustentabilidade e políticas públicasFerreiro, M. F.; Salavisa, I.; Bizarro, S.ArtigoAcesso Aberto
2019O sistema de gestão ambiental do ISCTE-IUL: um modelo de integração-qualidade-sustentabilidadeFarelo, C.; Velada, R.; Matias, C.; Roseta-Palma, C.; Costa, J.; Santos, S.; Rato, V.; Simaens, A.Objecto de ConferênciaAcesso Aberto
2021Smart and sustainable cities in the Mediterranean region: The contribution of short supply chains of foodDos-Santos, M. J. P. L.; Baptista, N.; Machado-Santos, C.ArtigoAcesso Aberto
2021Smart and sustainable cities through short supply chains of foodSantos, M. J. P. L. dos.; Baptista, N.Objecto de ConferênciaAcesso Aberto
2018Social partner characteristics as facilitatores of the wine co-creation experiencesCunha, N.; Loureiro, S. M. C.; Sarmento, E. M.Objecto de ConferênciaAcesso Aberto
2024The society of information and the European citizens’ perception of climate change: Natural or anthropological causesMata, F.; Dos-Santos, M.; Cano-Díaz, C.; Jesus, M.; Vaz-Velho, M.ArtigoAcesso Aberto
2019Solidarity economy markets as “commons ecologies.” The politicization of the marketspace by Esperança-Cooesperança, Rio Grande do Sul, BrasilEsteves, A. M.Objecto de ConferênciaAcesso Aberto
2021Solidarity economy markets as “mobilizational commons”: re-signifying the market through the lens of cooperationEsteves, A.ArtigoAcesso Aberto
2021Solidarity economy: Challenges to social movement theoryEsteves, A.Parte de LivroAcesso Aberto