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Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
2021 | Hybrid conceptual model for assessing quality, production and satisfaction (SQual4Agri), in Agricultural Production Units, in Cape Verde | Simões, E.; Saraiva, M.; Basch, G.; Pires, A. R.; Rosa, A.; Chaleta, E. | Artigo | Acesso Aberto |
2009 | Implementação dos princípios de Deming no ensino superior português | Saraiva, M. | Artigo | Acesso Aberto |
2014 | Implementation of quality management systems in HEI: The approach of the Polytechnic Institute of Setubal (Portugal) | Pires, A.; Saraiva, M.; Gonçalves, H. | Objecto de Conferência | Acesso Aberto |
2018 | The influence of motivations and barriers in the benefits. An empirical study of EMAS certified business in Spain | Álvarez-García, J.; de la Cruz del Rio-Rama, M.; Saraiva, M.; Pires, A. R. | Artigo | Acesso Aberto |
2020 | Knowledge about sugar sources and sugar intake guidelines in portuguese consumers | Prada, M.; Saraiva, M.; Garrido, M. V.; Rodrigues, D. L.; Lopes, D. | Artigo | Acesso Aberto |
2008 | La calidad y los "clientes" de la enseñanza superior Portuguesa | Saraiva, M. | Artigo | Acesso Aberto |
2021 | Learning at the university - conceptions of university teachers | Chaleta, E.; Saraiva, M. | Artigo | Acesso Aberto |
2013 | Management of quality-related costs: the case of Portuguese companies | Pires, A. R.; Cociorva, A.; Saraiva, M.; Novas, J. C.; Rosa, A. | Artigo | Acesso Embargado |
2024 | Misinformation in social interaction: Examining the role of discussion | Saraiva, M.; Garrido, M. V. | Artigo | Acesso Aberto |
2022 | Model for quality assessment in small farms in Cape Verde | Saraiva, M.; Rosa, A.; Simões, E.; Pires, A. R. | Parte de Livro | Acesso Aberto |
2024 | Normative ratings for the Kitchen and Food Sounds (KFS) database | Prada, M.; Guedes, D.; Garrido, M. V.; Saraiva, M. | Artigo | Acesso Aberto |
2024 | Nutritional profile and consumers’ perceptions of cereal bars | Saraiva, M.; Garrido, M. V.; Viegas, C.; Prada, M. | Artigo | Acesso Aberto |
2022 | Perceived associations between excessive sugar intake and health conditions | Prada, M.; Saraiva, M.; Garrido, M. V.; Sério, A.; Teixeira, A.; Lopes, D.; Silva, D. A.; Rodrigues, D. L. | Artigo | Acesso Aberto |
2023 | The perception of quality and the performance in primary health care of central Alentejo – Portugal | Saraiva, M.; Alfaiate, C.; Gomes, L. P.; Correia, A. R.; Jorge, F. | Artigo | Acesso Aberto |
2011 | A qualidade dos cuidados de enfermagem e a norma ISO 9001 aplicação empírica no hospital CUF Infante Santo | Bastos, C.; Saraiva, M. | Artigo | Acesso Embargado |
2012 | Qualidade e inovação organizacional na gestão da cadeia de abastecimento | Alves, A. R.; Pires, A. R.; Saraiva, M. | Artigo | Acesso Aberto |
2018 | Quality and satisfaction: The case of nautical tourist services in the Region of Alto Douro Vinhateiro – Portugal | Saraiva, M.; Soares, M.; Jorge, F.; Pires, A. R. | Objecto de Conferência | Acesso Aberto |
2015 | Quality perceptions in vocational education – The perspective of training while providing a service | Amaral, R.; Rocha, S.; Saraiva, M.; Silva, A. | Objecto de Conferência | Acesso Aberto |
2021 | RealPic: Picture norms of real-world common items | Souza, C.; Garrido, M. V.; Saraiva, M.; Carmo, J. C. | Artigo | Acesso Aberto |
2020 | Research on quality management and sustainability | Pires, A. R.; Saraiva, M. | Objecto de Conferência | Acesso Aberto |