Percorrer por assunto Taste

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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
2023Crossmodal interactions between audition and taste: A systematic review and narrative synthesisGuedes, D.; Garrido, M. V.; Lamy, E.; Cavalheiro, B. P.; Prada, M.ArtigoAcesso Aberto
2015Finding sensory profilers amongst red wine composition: a novel nationwide approachJosé-Simões Coutinho, A.; Ávila, P.; Ricardo-da-Silva, J. M.ArtigoAcesso Aberto
16-Nov-2018Gluten, with or without it: the impact of color of "gluten-free" and "with-gluten" claims in food perceptionRosendo, Filipe Alexandre RectoDissertação de MestradoAcesso Aberto
2019The impact of gluten-free claim on the perceived healthfulness, calories, level of processing and expected taste of food productsPrada, M.; Godinho, C.; Rodrigues, D. L.; Lopes, C.; Garrido, M. V.ArtigoAcesso Aberto
11-Dez-2020O impacto das alegações nutricionais sobre substitutos de açúcar naturais na perceção de salubridade, sabor e teor calórico dos alimentosSério, Ana Sofia NunesDissertação de MestradoAcesso Aberto
2017Lost in processing? Perceived healthfulness, taste and caloric content of whole and processed organic foodPrada, M.; Garrido, M. V.; Rodrigues, D.ArtigoAcesso Aberto
25-Nov-2019A música online: o uso de plataformas streaming e a sua influência na descoberta e no gostoMendes, Telma Talina JoséDissertação de MestradoAcesso Aberto
2024Música, streaming, classe: Divisões sociais nas novas formas de consumo cultural digitalMendes, T. T.ArtigoAcesso Aberto
2015Perceção de alimentos de origem biológica: o papel moderador da categoria do alimentoAndrade, Marlina Teixeira deDissertação de MestradoAcesso Aberto
2015Savouring morality: moral satisfaction renders food of ethical origin subjectively tastierBratanova, B.; Vauclair, C.-M.; Kervyn, N.; Schumann, S.; Wood, R.; Klein, O.ArtigoAcesso Aberto
12-Dez-2017Se não tem glúten, deve fazer bem... impacto da rotulagem "sem glúten" na avaliação nos diferentes tipos de alimentosLopes, Carla Sofia de MatosDissertação de MestradoAcesso Aberto
2025Some sweeteners are tastier than others?! Examining the impact of knowing the type of sweetener on consumers' evaluation of lemonadePrada, M.; Guedes, D.; Doros, A.; Saraiva, M.ArtigoAcesso Aberto
2023The taste & affect music database: Subjective rating norms for a new set of musical stimuliGuedes, D.; Prada, M.; Garrido, M. V.; Lamy, E.ArtigoAcesso Aberto
23-Nov-2020The impact of claims about sugar content on perceived healthfulness, calories and taste of food productsCoelho, Sofia Andreia Sanches SantosDissertação de MestradoAcesso Aberto