Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
2023 | Crossmodal interactions between audition and taste: A systematic review and narrative synthesis | Guedes, D.; Garrido, M. V.; Lamy, E.; Cavalheiro, B. P.; Prada, M. | Artigo | Acesso Aberto |
2015 | Finding sensory profilers amongst red wine composition: a novel nationwide approach | José-Simões Coutinho, A.; Ávila, P.; Ricardo-da-Silva, J. M. | Artigo | Acesso Aberto |
16-Nov-2018 | Gluten, with or without it: the impact of color of "gluten-free" and "with-gluten" claims in food perception | Rosendo, Filipe Alexandre Recto | Dissertação de Mestrado | Acesso Aberto |
2019 | The impact of gluten-free claim on the perceived healthfulness, calories, level of processing and expected taste of food products | Prada, M.; Godinho, C.; Rodrigues, D. L.; Lopes, C.; Garrido, M. V. | Artigo | Acesso Aberto |
11-Dez-2020 | O impacto das alegações nutricionais sobre substitutos de açúcar naturais na perceção de salubridade, sabor e teor calórico dos alimentos | Sério, Ana Sofia Nunes | Dissertação de Mestrado | Acesso Aberto |
2017 | Lost in processing? Perceived healthfulness, taste and caloric content of whole and processed organic food | Prada, M.; Garrido, M. V.; Rodrigues, D. | Artigo | Acesso Aberto |
25-Nov-2019 | A música online: o uso de plataformas streaming e a sua influência na descoberta e no gosto | Mendes, Telma Talina José | Dissertação de Mestrado | Acesso Aberto |
2024 | Música, streaming, classe: Divisões sociais nas novas formas de consumo cultural digital | Mendes, T. T. | Artigo | Acesso Aberto |
2015 | Perceção de alimentos de origem biológica: o papel moderador da categoria do alimento | Andrade, Marlina Teixeira de | Dissertação de Mestrado | Acesso Aberto |
2015 | Savouring morality: moral satisfaction renders food of ethical origin subjectively tastier | Bratanova, B.; Vauclair, C.-M.; Kervyn, N.; Schumann, S.; Wood, R.; Klein, O. | Artigo | Acesso Aberto |
12-Dez-2017 | Se não tem glúten, deve fazer bem... impacto da rotulagem "sem glúten" na avaliação nos diferentes tipos de alimentos | Lopes, Carla Sofia de Matos | Dissertação de Mestrado | Acesso Aberto |
2023 | The taste & affect music database: Subjective rating norms for a new set of musical stimuli | Guedes, D.; Prada, M.; Garrido, M. V.; Lamy, E. | Artigo | Acesso Aberto |
23-Nov-2020 | The impact of claims about sugar content on perceived healthfulness, calories and taste of food products | Coelho, Sofia Andreia Sanches Santos | Dissertação de Mestrado | Acesso Aberto |