Utilize este identificador para referenciar este registo: http://hdl.handle.net/10071/31992
Autoria: Dos-Santos, M.J.P.L.
Editor: Walter Leal Filho
Anabela Marisa Azul
Luciana Brandli
Pinar Gökçin Özuyar
Tony Wall
Data: 2020
Título próprio: Value addition of agricultural production to meet the sustainable development goals
Título e volume do livro: Zero hunger
Título e número da coleção: Encyclopedia of the UN Sustainable Development Goals (ENUNSDG)
Referência bibliográfica: Dos-Santos, M.J.P.L. (2020). Value addition of agricultural production to meet the sustainable development goals. In W. Leal Filho, A. M. Azul, L. Brandli, P. G. Özuyar, & T. Wall (Eds.). Zero hunger. Encyclopedia of the UN Sustainable Development Goals. Springer, https://doi.org/10.1007/978-3-319-69626-3_55-1
ISBN: 978-3-319-95674-9
DOI (Digital Object Identifier): 10.1007/978-3-319-69626-3_55-1
Resumo: Value addition is the creation of value at different stages, by different actors throughout the value chain by add value of agricultural production. Value added may be related to quality, costs, delivery times, delivery flexibility, and innovativeness of agricultural products, among other characteristics. The size of value added is decided by the end customer’s willingness to pay. Opportunities to add value depend on a number of factors, such as market characteristics; institutional, social, and environmental conditions; and technological capabilities of the actors involved in that process.
Arbitragem científica: yes
Acesso: Acesso Aberto
Aparece nas coleções:DINÂMIA'CET-CLI - Capítulos de livros internacionais

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