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Resultados 31-40 de 83.
Registos:
DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
2019Individual and contextual factors associated with school staff responses to homophobic bullyingZotti, D.; Carnaghi, A.; Piccoli, V.; Bianchi, M.ArtigoAcesso Aberto
2020Determinants of ageism against older adults: a systematic reviewMarques, S.; Mariano, J.; Mendonça, J.; De Tavernier, W.; Hess, M.; Naegele, L.; Peixeiro, F.; Martins, D.ArtigoAcesso Aberto
2018Psychological correlates of perceived ethnic discrimination in Europe: a meta-analysisDe Freitas, D. F.; Fernandes-Jesus, M.; Ferreira, P. D.; Coimbra, S.; Teixeira, P. M.; Moura, A.; Gato, J.; Marques, S. C.; Fontaine, A. M.ArtigoAcesso Aberto
2017Il divario di genere nel lavoro di cura e la conciliazione famiglia-lavoro retribuitoLasio, D.; Putzu, D.; Serri, F.; De Simone, S.ArtigoAcesso Aberto
2010No que se pensa quando se pensa em doenças?: estudo psicométrico dos riscos de saúdeCamilo, C.; Lima, M. L.ArtigoAcesso Aberto
2022Judging pharmaceutical environmental risk by its cover? The effects of prescription medication and disease severity on environmental risk perceptionLuís, S.; Moura, R.; Lima, M. L.; Poggio, L.; Aragonés, J. I.; Camilo, C.ArtigoAcesso Aberto
2013Inpatients' and Outpatients' satisfaction: the mediating role of perceived quality of physical and social environmentAndrade, C. C.; Lima, M. L.; Pereira, C. R.; Fornara, F.; Bonaiuto, M.ArtigoAcesso Aberto
2017Lost in processing? Perceived healthfulness, taste and caloric content of whole and processed organic foodPrada, M.; Garrido, M. V.; Rodrigues, D.ArtigoAcesso Aberto
2022Sex differences in functional connectivity between resting state brain networks in autism spectrum disorderTavares, V.; Fernandes, L. F.; Antunes, M.; Ferreira, H. A.; Prata, D.ArtigoAcesso Aberto
2015Lay perceptions of health and environment inequalities and its associations to mental healthLima, M. L.; Morais, R.ArtigoAcesso Aberto