Percorrer por assunto PLS
Mostrar resultados 1-8 de 8.
Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
2012 | An exploratory study of brand success: evidence from the food industry | Davcik, N.; Rundquist, J. | Artigo | Acesso Aberto |
2018 | The ECSI model in higher education in tourism: a segmentation analysis in the Portuguese case | Eurico, S.; Pinto, P.; Silva, J. A.; Marques, C. | Artigo | Acesso Aberto |
2021 | Implementation of eco-innovation in hotels: A dynamic capabilities approach | Dias, Á.; Lopes da Costa, R.; Pereira, L.; Santos, J. | Artigo | Acesso Aberto |
2022 | Local knowledge management and innovation spillover | Dias, Á.; Gomes, M.; Pereira, L.; Lopes da Costa, R. | Artigo | Acesso Aberto |
2021 | A measure of tourist responsibility | Dias, Á.; Aldana, I.; Pereira, L.; Lopes da Costa, R.; António, N. | Artigo | Acesso Aberto |
2013 | As redes sociais online: a perspetiva do potencial candidato | Paiva, Carolina Maria Ferreira Martins de | Dissertação de Mestrado | Acesso Aberto |
2010 | The relative impact of customer and technology orientations on innovation and export performance | Hortinha, Paula | Tese de Doutoramento | Acesso Aberto |
2022 | Transformational leadership contributions for employee autonomy | Dias, Á.; Pascoal, B.; Pereira, L.; Lopes da Costa, R. | Artigo | Acesso Aberto |