Percorrer por assunto Food consumption

Índice: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou inserir as letras iniciais:  
Mostrar resultados 1-9 de 9.
DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
2024The carbon footprint of common vegetarian and non-vegetarian meals in Portugal: An estimate, comparison, and analysisMesquita, C.; Carvalho, M.ArtigoAcesso Aberto
25-Ago-2010O consumo alimentar infantilCristino, Maria Fernanda RodriguesDissertação de MestradoAcesso Restrito
31-Jul-2024Cultural influences on food consumption and waste among international students in PortugalAltaher, Feyza OzturkDissertação de MestradoAcesso Aberto
15-Dez-2022Efeito da (in)justiça e da autorregulação na intenção de consumo alimentarFernandes, Elisabete PereiraDissertação de MestradoAcesso Aberto
5-Dez-2016Food as a way to convey masculinities: how conformity to hegemonic masculinity norms influences men's and women's food consumptionCampos, Lúcia da SilvaDissertação de MestradoAcesso Aberto
2020How to achieve a healthier and more sustainable europe by 2040 according to the public? Results of a five-country questionnaire surveyZvěřinová, I.; Máca, V.; Ščasný, M.; Strube, R.; Marques, S.; Dubová, D.; Kryl, M.; Craveiro, D.; Taylor, T.; Chiabai, A.; García de Jalón, S.ArtigoAcesso Aberto
23-Nov-2020O impacto da (in)justiça na intenção de consumo de alimentos: uma análise de mediação pela autorregulaçãoMacedo, Vera Margarida Cachapa deDissertação de MestradoAcesso Aberto
27-Jul-2021A pegada de carbono das refeições habituais omnívoras e vegetarianas em Portugal: uma estimativa, comparação e análiseMesquita, Maria Carolina de Freitas PortoDissertação de MestradoAcesso Aberto
2022Plant-based school meals as levers of sustainable food transitions: A narrative review and conceptual frameworkRoque, L.; Graça, J.; Truninger, M.; Guedes, D.; Campos, L.; Vinnari, M.; Godinho, C.ArtigoAcesso Aberto