Percorrer por assunto Food consumption
Mostrar resultados 1-9 de 9.
Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
2024 | The carbon footprint of common vegetarian and non-vegetarian meals in Portugal: An estimate, comparison, and analysis | Mesquita, C.; Carvalho, M. | Artigo | Acesso Aberto |
25-Ago-2010 | O consumo alimentar infantil | Cristino, Maria Fernanda Rodrigues | Dissertação de Mestrado | Acesso Restrito |
31-Jul-2024 | Cultural influences on food consumption and waste among international students in Portugal | Altaher, Feyza Ozturk | Dissertação de Mestrado | Acesso Aberto |
15-Dez-2022 | Efeito da (in)justiça e da autorregulação na intenção de consumo alimentar | Fernandes, Elisabete Pereira | Dissertação de Mestrado | Acesso Aberto |
5-Dez-2016 | Food as a way to convey masculinities: how conformity to hegemonic masculinity norms influences men's and women's food consumption | Campos, Lúcia da Silva | Dissertação de Mestrado | Acesso Aberto |
2020 | How to achieve a healthier and more sustainable europe by 2040 according to the public? Results of a five-country questionnaire survey | Zvěřinová, I.; Máca, V.; Ščasný, M.; Strube, R.; Marques, S.; Dubová, D.; Kryl, M.; Craveiro, D.; Taylor, T.; Chiabai, A.; García de Jalón, S. | Artigo | Acesso Aberto |
23-Nov-2020 | O impacto da (in)justiça na intenção de consumo de alimentos: uma análise de mediação pela autorregulação | Macedo, Vera Margarida Cachapa de | Dissertação de Mestrado | Acesso Aberto |
27-Jul-2021 | A pegada de carbono das refeições habituais omnívoras e vegetarianas em Portugal: uma estimativa, comparação e análise | Mesquita, Maria Carolina de Freitas Porto | Dissertação de Mestrado | Acesso Aberto |
2022 | Plant-based school meals as levers of sustainable food transitions: A narrative review and conceptual framework | Roque, L.; Graça, J.; Truninger, M.; Guedes, D.; Campos, L.; Vinnari, M.; Godinho, C. | Artigo | Acesso Aberto |