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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
2022With or without Emoji? Perceptions about Emoji use in different brand-consumer communication contextsCavalheiro, B. P.; Prada, M.; Rodrigues, D. L.; Garrido, M. V.; Lopes, D.ArtigoAcesso Aberto
2020Knowledge and acceptance of interventions aimed at reducing sugar intake in PortugalPrada, M.; Rodrigues, D. L.; Godinho, C. A.; Lopes, D.; Garrido, M. V.ArtigoAcesso Aberto
1-Jan-2016What's in a face: Norms for static versus dynamic emotional expressionsGarrido, M. V.; Lopes, D.; Prada, M.; Rodrigues, D.; Jerónimo, R.Objecto de ConferênciaAcesso Aberto
2018Lisbon Emoji and Emoticon Database (LEED): norms for emoji and emoticons in seven evaluative dimensionsRodrigues, D.; Prada, M.; Gaspar, R.; Garrido, M. V.; Lopes, D.ArtigoAcesso Aberto
2019Motivations for sexual behavior and intentions to use condoms: development of the Regulatory Focus in Sexuality (RFS) ScaleRodrigues, D. L.; Lopes, D.; Pereira, M.; Prada, M.; Garrido, M. V.ArtigoAcesso Aberto
2017KDEF-PT: valence, emotional intensity, familiarity and attractiveness ratings of angry, neutral, and happy facesGarrido, M. V.; Prada, M.ArtigoAcesso Aberto
2021O diabo está nos pormenores: Introdução às normas para escrita científica da American Psychological Association (7ª edição)Prada, M.; Camilo, C.; Garrido, M. V.; Rodrigues, D. L.ArtigoAcesso Aberto
2018Motives, frequency and attitudes toward emoji and emoticon usePrada, M.; Rodrigues, D. L.; Garrido, M. V.; Lopes, D.; Cavalheiro, B.; Gaspar, R.ArtigoAcesso Aberto
2019The impact of gluten-free claim on the perceived healthfulness, calories, level of processing and expected taste of food productsPrada, M.; Godinho, C.; Rodrigues, D. L.; Lopes, C.; Garrido, M. V.ArtigoAcesso Aberto
2016Lisbon Symbol Database (LSD): subjective norms for 600 symbolsPrada, M.; Rodrigues, D.; Silva, R.; Garrido, M. V.ArtigoAcesso Aberto