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Resultados 11-20 de 39.
Registos:
DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
2016Under pressure: an integrative perspective of time pressure impact on consumer decision-makingGodinho, S.; Prada, M.; Garrido, M. V.ArtigoAcesso Aberto
2017KDEF-PT: valence, emotional intensity, familiarity and attractiveness ratings of angry, neutral, and happy facesGarrido, M. V.; Prada, M.ArtigoAcesso Aberto
2022Perceived associations between excessive sugar intake and health conditionsPrada, M.; Saraiva, M.; Garrido, M. V.; Sério, A.; Teixeira, A.; Lopes, D.; Silva, D. A.; Rodrigues, D. L.ArtigoAcesso Aberto
2021O diabo está nos pormenores: Introdução às normas para escrita científica da American Psychological Association (7ª edição)Prada, M.; Camilo, C.; Garrido, M. V.; Rodrigues, D. L.ArtigoAcesso Aberto
2018Motives, frequency and attitudes toward emoji and emoticon usePrada, M.; Rodrigues, D. L.; Garrido, M. V.; Lopes, D.; Cavalheiro, B.; Gaspar, R.ArtigoAcesso Aberto
2019The impact of gluten-free claim on the perceived healthfulness, calories, level of processing and expected taste of food productsPrada, M.; Godinho, C.; Rodrigues, D. L.; Lopes, C.; Garrido, M. V.ArtigoAcesso Aberto
2016Lisbon Symbol Database (LSD): subjective norms for 600 symbolsPrada, M.; Rodrigues, D.; Silva, R.; Garrido, M. V.ArtigoAcesso Aberto
2016Embodied processes in a native (L1) and in a learned (L2) language: evidence from a linguistic affective priming taskGarrido, M. V.; Prada, M.; Azevedo, C.; Semin, G. R.Objecto de ConferênciaAcesso Aberto
2017Lost in processing? Perceived healthfulness, taste and caloric content of whole and processed organic foodPrada, M.; Garrido, M. V.; Rodrigues, D.ArtigoAcesso Aberto
2016Deliberate choices or strong motives: exploring the mechanisms underlying the bias of organic claims on leniency judgmentsPrada, M.; Rodrigues, D.; Garrido, M. V.ArtigoAcesso Aberto