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Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
2019 | The impact of gluten-free claim on the perceived healthfulness, calories, level of processing and expected taste of food products | Prada, M.; Godinho, C.; Rodrigues, D. L.; Lopes, C.; Garrido, M. V. | Artigo | Acesso Aberto |
2019 | The impact of stimuli color in lexical decision and semantic word categorization tasks | Garrido, M. V.; Prada, M.; Simão, C.; Semin, G. R. | Artigo | Acesso Aberto |
2011 | Uma influência do contexto: o fenómeno de primação afectiva | Prada, M.; Garcia-Marques, T. | Artigo | Acesso Aberto |
2008 | Influência e interferência: cruzando dois paradigmas de primação afectiva | Prada, M.; Garcia-Marques, T. | Artigo | Acesso Aberto |
2021 | Injustice impairs self-regulation and affects food choice | Macedo, V. M- C.; Correia, I.; Prada, M. | Artigo | Acesso Aberto |
2017 | KDEF-PT: valence, emotional intensity, familiarity and attractiveness ratings of angry, neutral, and happy faces | Garrido, M. V.; Prada, M. | Artigo | Acesso Aberto |
2020 | Knowledge about sugar sources and sugar intake guidelines in portuguese consumers | Prada, M.; Saraiva, M.; Garrido, M. V.; Rodrigues, D. L.; Lopes, D. | Artigo | Acesso Aberto |
2020 | Knowledge and acceptance of interventions aimed at reducing sugar intake in Portugal | Prada, M.; Rodrigues, D. L.; Godinho, C. A.; Lopes, D.; Garrido, M. V. | Artigo | Acesso Aberto |
2019 | Knowledge, beliefs and attitudes regarding sugar content of process foods | Prada, M.; Garrido, M. V.; Godinho, C. A.; Rodrigues, D.; Lopes, D. | Objecto de Conferência | Acesso Aberto |
2018 | Lisbon Emoji and Emoticon Database (LEED): norms for emoji and emoticons in seven evaluative dimensions | Rodrigues, D.; Prada, M.; Gaspar, R.; Garrido, M. V.; Lopes, D. | Artigo | Acesso Aberto |
2016 | Lisbon Symbol Database (LSD): subjective norms for 600 symbols | Prada, M.; Rodrigues, D.; Silva, R.; Garrido, M. V. | Artigo | Acesso Aberto |
2017 | Lost in processing? Perceived healthfulness, taste and caloric content of whole and processed organic food | Prada, M.; Garrido, M. V.; Rodrigues, D. | Artigo | Acesso Aberto |
2019 | Motivations for sexual behavior and intentions to use condoms: development of the Regulatory Focus in Sexuality (RFS) Scale | Rodrigues, D. L.; Lopes, D.; Pereira, M.; Prada, M.; Garrido, M. V. | Artigo | Acesso Aberto |
2018 | Motives, frequency and attitudes toward emoji and emoticon use | Prada, M.; Rodrigues, D. L.; Garrido, M. V.; Lopes, D.; Cavalheiro, B.; Gaspar, R. | Artigo | Acesso Aberto |
2006 | Normas da valência das imagens do Ficheiro de Imagens Multicategoriais (FIM) | Prada, M.; Garcia-Marques, T. | Artigo | Acesso Aberto |
2024 | Normative ratings for the Kitchen and Food Sounds (KFS) database | Prada, M.; Guedes, D.; Garrido, M. V.; Saraiva, M. | Artigo | Acesso Aberto |
2024 | Nutritional profile and consumers’ perceptions of cereal bars | Saraiva, M.; Garrido, M. V.; Viegas, C.; Prada, M. | Artigo | Acesso Aberto |
2022 | Perceived associations between excessive sugar intake and health conditions | Prada, M.; Saraiva, M.; Garrido, M. V.; Sério, A.; Teixeira, A.; Lopes, D.; Silva, D. A.; Rodrigues, D. L. | Artigo | Acesso Aberto |
2017 | Perceived parent and friend support for romantic relationships in emerging adults | Rodrigues, D.; Lopes, D.; Monteiro, L.; Prada, M. | Artigo | Acesso Aberto |
2020 | Predictors of condomless sex and sexual health behaviors in a sample of Portuguese single adults | Rodrigues, D. L.; Lopes, D.; Pereira, M.; Prada, M.; Garrido, M. V. | Artigo | Acesso Aberto |