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Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
2014 | Understanding the private label prone shopper of yogurts | Brochado, A.; Marques, S. | Objecto de Conferência | Acesso Aberto |
2019 | Visitor experiences at UNESCO monasteries in Northeast Romania | Lupu, C.; Brochado, A.; Stoleriu, O. | Artigo | Acesso Aberto |
2016 | Volatility of tourism demand: A review of recent research | Mendes, A.; Brochado, A. | Objecto de Conferência | Acesso Aberto |
2022 | Wellness comes in salty water: Thalassotherapy spas and service level of satisfaction | Rodrigues, H.; Brochado, A.; Troilo, M.; Mohsin, A. | Artigo | Acesso Aberto |
2019 | What makes a glamping experience great? | Brochado, A.; Brochado, F. | Artigo | Acesso Aberto |
2023 | What’s on the menu? How celebrity chef brands create happiness | Rodrigues, P.; Brochado, A.; Sousa, A.; Borges, A. P.; Barbosa, I. | Artigo | Acesso Aberto |
2023 | Why am I so successful? Self-presentation and deliberative attributions of success in entrepreneurship | Santos, S. C.; Caetano, A.; Brochado, A. | Artigo | Acesso Embargado |
2014 | The wine list design of upscale restaurants | Brochado, A.; Vinhas da Silva, Rui | Artigo | Acesso Embargado |
2021 | Wine tourism: A multisensory experience | Brochado, A.; Stoleriu, O.; Lupu, C. | Artigo | Acesso Aberto |
2014 | The world of great wines: the Douro valley experience | Brochado, A.; Vinhas da Silva, Rui; Paulino, C. | Artigo | Acesso Embargado |