Pesquisar
Adicionar filtros:
Utilizar filtros para refinar o resultado da pesquisa.
Resultados 1-4 de 4.
- Anterior
- 1
- Próxima
Registos:
Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
---|---|---|---|---|
2019 | Consumption orientations may support (or hinder) transitions to more plant-based diets | Graça, J.; Truninger, M.; Junqueira, L.; Schmidt, L. | Artigo | Acesso Aberto |
1-Set-2019 | Reducing meat consumption and following plant-based diets: current evidence and future directions to inform integrated transitions | Graça, J.; Godinho, C. A.; Truninger, M. | Recensão | Acesso Aberto |
2023 | How to enable healthier and more sustainable food practices in collective meal contexts: A scoping review | Graça, J.; Campos, L.; Guedes, D.; Roque, L.; Brazão, V.; Truninger, M.; Godinho, C. | Artigo | Acesso Aberto |
2023 | Insights into parents' and teachers' support for policies promoting increased plant-based eating in schools | Roque, L.; Campos, L.; Guedes, D.; Godinho, C.; Truninger, M.; Graça, J. | Artigo | Acesso Aberto |
Refinar
Assunto
Tem Ficheiro(s)
- 4 true