Pesquisar
Adicionar filtros:
Utilizar filtros para refinar o resultado da pesquisa.
Resultados 1-3 de 3.
- Anterior
- 1
- Próxima
Registos:
Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
---|---|---|---|---|
2023 | How to enable healthier and more sustainable food practices in collective meal contexts: A scoping review | Graça, J.; Campos, L.; Guedes, D.; Roque, L.; Brazão, V.; Truninger, M.; Godinho, C. | Artigo | Acesso Aberto |
2023 | Insights into parents' and teachers' support for policies promoting increased plant-based eating in schools | Roque, L.; Campos, L.; Guedes, D.; Godinho, C.; Truninger, M.; Graça, J. | Artigo | Acesso Aberto |
2023 | Promoting plant-based eating in meat-centric meal contexts: A field study | Guedes, D.; Brazão, V.; Roque, L.; Campos, L.; Godinho, C.; Truninger, M.; Vinnari, M.; Graça, J. | Artigo | Acesso Aberto |