Percorrer por autor Lopes, C.

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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
2022An application of Preference-Inspired Co-Evolutionary Algorithm to sectorizationÖztürk, E.; Rocha, P.; Sousa, F.; Lima, M.; Rodrigues, A. M.; Ferreira, J. S.; Nunes, A. C.; Lopes, C.; Oliveira, C.Objecto de ConferênciaAcesso Aberto
2021“Aventuras do Búzio e da Coral” – Benefícios do jogo de prevenção universal do abuso sexual para crianças em idade escolarAlexandre, J.; Agulhas, R.; Carvalho, H.; Lopes, C.ArtigoAcesso Aberto
2024D3S: Decision support system for sectorizationÖztürk, E. G.; Rocha, P.; Rodrigues, A. M.; Ferreira, J. S.; Lopes, C.; Oliveira, C.; Nunes, A. C.ArtigoAcesso Embargado
2016Design and analysis of a database to evaluate children’s reading aloud performanceProença, J.; Celorico, D.; Dias, J.; Tjalve, M.; Stolcke, A.; Candeias, S.; Perdigão, F.; Lopes, C.Objecto de ConferênciaAcesso Aberto
2011Factor V Leiden and Prothrombin G20210A in Portuguese women with recurrent miscarriage: is it worthwhile to investigate?Serrano, F.; Lima, M. L.; Lopes, C.; Almeida, J. P.; Branco, J.ArtigoAcesso Aberto
2020Geriatric assessment of the Portuguese population aged 65 and over living in the community: the PEN-3S studyMadeira, T.; Peixoto-Plácido, C.; Sousa-Santos, N.; Santos, O.; Alarcão, V.; Nicola, P. J.; Lopes, C.; Clara, J. G.ArtigoAcesso Aberto
2019The impact of gluten-free claim on the perceived healthfulness, calories, level of processing and expected taste of food productsPrada, M.; Godinho, C.; Rodrigues, D. L.; Lopes, C.; Garrido, M. V.ArtigoAcesso Aberto