Percorrer por Domínios Científicos e Tecnológicos (FOS) Domínio/Área Científica::Ciências Agrárias::Outras Ciências Agrárias

Índice: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou inserir as letras iniciais:  
Mostrar resultados 18-35 de 35. < anterior 
DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
2019Mapping sustainability transitions in contemporary cultureMarat-Mendes, T.; Borges, J. C.Objecto de ConferênciaAcesso Aberto
2021Planear o sistema alimentar a várias escalas: exemplos da Área Metropolitana de LisboaMarat-Mendes, T.; Lopes, R.; Borges, J. C.; Lopes, S. S.; Pereira, M.Parte de LivroAcesso Aberto
2022Plant-based school meals as levers of sustainable food transitions: A narrative review and conceptual frameworkRoque, L.; Graça, J.; Truninger, M.; Guedes, D.; Campos, L.; Vinnari, M.; Godinho, C.ArtigoAcesso Aberto
2021A presença de hortas na cidade de LisboaMarat-Mendes, T.; d'Almeida, P. B.Parte de LivroAcesso Aberto
2017Principais tipologias de explorações agrícolas na União EuropeiaDos-Santos, M.ArtigoAcesso Aberto
2008Recovering capitalization and punctuation marks for automatic speech recognition: case study for Portuguese broadcast newsBatista, F.; Caseiro, D.; Mamede, N.; Trancoso, I.ArtigoAcesso Aberto
2006Resources dynamics from the point of view of the regenerated Ornstein-Uhlenbeck modelFigueira, J.; Ferreira, M. A. M.Objecto de ConferênciaAcesso Aberto
2022Self-reported practices by Portuguese consumers regarding eggs’ safety: An analysis based on critical consumer handling pointsJunqueira, L.; Truninger, M.; Almli, V. L.; Ferreira, V.; Maia, R. L.; Teixeira, P.ArtigoAcesso Aberto
2023Sensitive to music? Examining the crossmodal effect of audition on sweet taste sensitivityGuedes, D.; Prada, M.; Garrido, M. V.; Caeiro, I.; Simões, C.; Lamy, E.ArtigoAcesso Aberto
2015Sensory profile of portuguese white wines using long-term memory: a novel nationwide approachJosé-Coutinho, A.; Ávila, P.; Ricardo-Da-Silva, J. M.ArtigoAcesso Embargado
2021Sex differences in human mate preferences vary across sex ratiosWalter, K. V.; Conroy-Beam, D.; Buss, D. M.; Asao, K.; Sorokowska, A.; Sorokowski, P.; Aavik, T.; Akello, G.; Alhabahba, M. M.; Alm, C.; Amjad, N.; Misra, G.; Monaghan, C.; Mora, E. C.; Moya-Garófano, A.; Musil, B.; Natividade, J. C.; Niemczyk, A.; Nizharadze, G.; Oberzaucher, E.; Oleszkiewicz, A.; Omar-Fauzee, M. S.; Onyishi, I. E.; Özener, B.; Pagani, A. F.; Pakalniskiene, V.; Parise, M.; Pazhoohi, F.; Pisanski, A.; Pisanski, K.; Ponciano, E.; Popa, C.; Prokop, P.; Rizwan, M.; Sainz, M.; Salkičević, S.; Sargautyte, R.; Sarmány-Schuller, I.; Schmehl, S.; Sharad, S.; Siddiqui, R. S.; Simonetti, F.; Stoyanova, S. Y.; Tadinac, M.; Correa Varella, M. A.; Vauclair, C.-M.; Vega, L. D.; Widarini, D. A.; Yoo, G.; Zaťková, M.; Zupančič, M.; Anjum, A.; Atama, C. S.; Duyar, D. A.; Ayebare, R.; Batres, C.; Bendixen, M.; Bensafia, A.; Bizumic, B.; Boussena, M.; Butovskaya, M.; Can, S.; Cantarero, K.; Carrier, A.; Cetinkaya, H.; Croy, I.; Cueto, R. M.; Czub, M.; Dronova, D.; Dural, S.; Duyar, I.; Ertugrul, B.; Espinosa, A.; Estevan, I.; Esteves, C. S.; Fang, L.; Frackowiak, T.; Contreras Garduño, J.; Ugalde González, K.; Guemaz, F.; Gyuris, P.; Halamová, M.; Herak, I.; Horvat, M.; Hromatko, I.; Hui, C.-M.; Jaafar, J. L.; Jiang, F.; Kafetsios, K.; Kavčič, T.; Kennair, L. E. O.; Kervyn, N.; Khanh, H. T. T.; Khilji, I. A.; Köbis, N. C.; Lan, H. M.; Láng, A.; Lennard, G. R.; León, E.; Lindholm, T.; Linh, T. T.; Lopez, G.; Van Luot, N.; Mailhos, A.; Manesi, Z.; Martinez, R.; McKerchar, S. L.; Meskó, N.ArtigoAcesso Aberto
2021Sistema alimentar e sustentabilidade: aferição de oportunidades e iniciativas à escala localMarat-Mendes, T.; Henriques, J. M.; Perestrelo, M.; Pinto, T.C.; Costa, P.; Pereira, M.; Borges, J. C.; Lopes, S. S.; Henriques, C. N.Parte de LivroAcesso Aberto
2018Subjective ratings and emotional recognition of children’s facial expressions from the CAFE setPrada, M.; Garrido, M. V.; Camilo, C.; Rodrigues, D. L.ArtigoAcesso Aberto
2023Sweet music influences sensory and hedonic perception of food products with varying sugar levelsGuedes, D.; Prada, M.; Lamy, E.; Garrido, M. V.ArtigoAcesso Aberto
2023Transformações e evoluções morfológicas das zonas verdes do centro de Lisboa no novo milénioRamneantu, K.; Marat-Mendes, T.Objecto de ConferênciaAcesso Aberto
2022Why so defensive? Negative affect and gender differences in defensiveness toward plant-based dietsHinrichs, K.; Hoeks, J.; Campos, L.; Guedes, D.; Godinho, C.; Matos, M.; Graça, J.ArtigoAcesso Aberto
2018Working conditions in hospitals revisited: a moderated-mediated model of job context and presenteeismMach, M.; Ferreira, A. I.; Martinez, L. F.; Lisowskaia, A.; Dagher, G. K.; Perez-Nebra, A. R.ArtigoAcesso Aberto
2015‘Would you eat cultured meat?’: consumers' reactions and attitude formation in Belgium, Portugal and the United KingdomVerbeke, W.; Marcu, A.; Rutsaert, P.; Gaspar, R.; Seibt, C.; Fletcher, D.; Barnett, J.ArtigoAcesso Aberto