Percorrer por autor Saraiva, M.

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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
2009Implementação dos princípios de Deming no ensino superior portuguêsSaraiva, M.ArtigoAcesso Aberto
2014Implementation of quality management systems in HEI: The approach of the Polytechnic Institute of Setubal (Portugal)Pires, A.; Saraiva, M.; Gonçalves, H.Objecto de ConferênciaAcesso Aberto
2018The influence of motivations and barriers in the benefits. An empirical study of EMAS certified business in SpainÁlvarez-García, J.; de la Cruz del Rio-Rama, M.; Saraiva, M.; Pires, A. R.ArtigoAcesso Aberto
2020Knowledge about sugar sources and sugar intake guidelines in portuguese consumersPrada, M.; Saraiva, M.; Garrido, M. V.; Rodrigues, D. L.; Lopes, D.ArtigoAcesso Aberto
2008La calidad y los "clientes" de la enseñanza superior PortuguesaSaraiva, M.ArtigoAcesso Aberto
2021Learning at the university - conceptions of university teachersChaleta, E.; Saraiva, M.ArtigoAcesso Aberto
2013Management of quality-related costs: the case of Portuguese companiesPires, A. R.; Cociorva, A.; Saraiva, M.; Novas, J. C.; Rosa, A.ArtigoAcesso Embargado
2024Misinformation in social interaction: Examining the role of discussionSaraiva, M.; Garrido, M. V.ArtigoAcesso Aberto
2022Model for quality assessment in small farms in Cape VerdeSaraiva, M.; Rosa, A.; Simões, E.; Pires, A. R.Parte de LivroAcesso Aberto
2024Normative ratings for the Kitchen and Food Sounds (KFS) databasePrada, M.; Guedes, D.; Garrido, M. V.; Saraiva, M.ArtigoAcesso Aberto
2024Nutritional profile and consumers’ perceptions of cereal barsSaraiva, M.; Garrido, M. V.; Viegas, C.; Prada, M.ArtigoAcesso Aberto
2022Perceived associations between excessive sugar intake and health conditionsPrada, M.; Saraiva, M.; Garrido, M. V.; Sério, A.; Teixeira, A.; Lopes, D.; Silva, D. A.; Rodrigues, D. L.ArtigoAcesso Aberto
2023The perception of quality and the performance in primary health care of central Alentejo – PortugalSaraiva, M.; Alfaiate, C.; Gomes, L. P.; Correia, A. R.; Jorge, F.ArtigoAcesso Aberto
2011A qualidade dos cuidados de enfermagem e a norma ISO 9001 aplicação empírica no hospital CUF Infante SantoBastos, C.; Saraiva, M.ArtigoAcesso Embargado
2012Qualidade e inovação organizacional na gestão da cadeia de abastecimentoAlves, A. R.; Pires, A. R.; Saraiva, M.ArtigoAcesso Aberto
2018Quality and satisfaction: The case of nautical tourist services in the Region of Alto Douro Vinhateiro – PortugalSaraiva, M.; Soares, M.; Jorge, F.; Pires, A. R.Objecto de ConferênciaAcesso Aberto
2015Quality perceptions in vocational education – The perspective of training while providing a serviceAmaral, R.; Rocha, S.; Saraiva, M.; Silva, A.Objecto de ConferênciaAcesso Aberto
2021RealPic: Picture norms of real-world common itemsSouza, C.; Garrido, M. V.; Saraiva, M.; Carmo, J. C.ArtigoAcesso Aberto
2020Research on quality management and sustainabilityPires, A. R.; Saraiva, M.Objecto de ConferênciaAcesso Aberto
2018The study of false memories: historical reflectionOliveira, H. M.; Albuquerque, P. B.; Saraiva, M.ArtigoAcesso Aberto