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Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
2024 | Examining the effects of reciprocal emoji use on interpersonal and communication outcomes | P. Cavalheiro, B.; Prada, M.; Rodrigues, D. L. | Artigo | Acesso Aberto |
2021 | Examining the relationship between sugar content, packaging features, and food claims of breakfast cereals | Prada, M.; Saraiva, M.; Viegas, C.; Cavalheiro, B. P.; Garrido, M. V. | Artigo | Acesso Aberto |
2016 | Familiarity increases subjective positive affect even in non-affective and non-evaluative contexts | Garcia-Marques, T.; Prada, M.; Mackie, D. M. | Artigo | Acesso Aberto |
2021 | Feeling better in the presence of others: It may depend on whether you are a man or a woman | Garcia-Marques, T.; Prada, M.; Fonseca, R.; Fernandes, A. | Artigo | Acesso Aberto |
2021 | From pets to pests: Testing the scope of the “Pets as Ambassadors” hypothesis | Possidónio, C.; Piazza, J.; Graça, J.; Prada, M. | Artigo | Acesso Aberto |
2017 | A frown emoji can be worth a thousand words: perceptions of emoji use in text messages exchanged between romantic partners | Rodrigues, D.; Lopes, D.; Prada, M.; Thompson, D.; Garrido, M. V. | Artigo | Acesso Aberto |
2013 | Good is up: A metaphor or a confound? | Azevedo, C.; Garrido, M. V.; Prada, M.; Santos, A. | Parte de Livro | Acesso Aberto |
2011 | Gostar ou elevar eis a questão: normas de valência e de conteúdo espacial de uma lista de palavras | Garrido, M. V.; Azevedo, C.; Prada, M.; Santos, A. S. | Artigo | Acesso Aberto |
2019 | The impact of gluten-free claim on the perceived healthfulness, calories, level of processing and expected taste of food products | Prada, M.; Godinho, C.; Rodrigues, D. L.; Lopes, C.; Garrido, M. V. | Artigo | Acesso Aberto |
2019 | The impact of stimuli color in lexical decision and semantic word categorization tasks | Garrido, M. V.; Prada, M.; Simão, C.; Semin, G. R. | Artigo | Acesso Aberto |
2011 | Uma influência do contexto: o fenómeno de primação afectiva | Prada, M.; Garcia-Marques, T. | Artigo | Acesso Aberto |
2008 | Influência e interferência: cruzando dois paradigmas de primação afectiva | Prada, M.; Garcia-Marques, T. | Artigo | Acesso Aberto |
2021 | Injustice impairs self-regulation and affects food choice | Macedo, V. M- C.; Correia, I.; Prada, M. | Artigo | Acesso Aberto |
2017 | KDEF-PT: valence, emotional intensity, familiarity and attractiveness ratings of angry, neutral, and happy faces | Garrido, M. V.; Prada, M. | Artigo | Acesso Aberto |
2020 | Knowledge about sugar sources and sugar intake guidelines in portuguese consumers | Prada, M.; Saraiva, M.; Garrido, M. V.; Rodrigues, D. L.; Lopes, D. | Artigo | Acesso Aberto |
2020 | Knowledge and acceptance of interventions aimed at reducing sugar intake in Portugal | Prada, M.; Rodrigues, D. L.; Godinho, C. A.; Lopes, D.; Garrido, M. V. | Artigo | Acesso Aberto |
2019 | Knowledge, beliefs and attitudes regarding sugar content of process foods | Prada, M.; Garrido, M. V.; Godinho, C. A.; Rodrigues, D.; Lopes, D. | Objecto de Conferência | Acesso Aberto |
2018 | Lisbon Emoji and Emoticon Database (LEED): norms for emoji and emoticons in seven evaluative dimensions | Rodrigues, D.; Prada, M.; Gaspar, R.; Garrido, M. V.; Lopes, D. | Artigo | Acesso Aberto |
2016 | Lisbon Symbol Database (LSD): subjective norms for 600 symbols | Prada, M.; Rodrigues, D.; Silva, R.; Garrido, M. V. | Artigo | Acesso Aberto |
2017 | Lost in processing? Perceived healthfulness, taste and caloric content of whole and processed organic food | Prada, M.; Garrido, M. V.; Rodrigues, D. | Artigo | Acesso Aberto |