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Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
2020 | Factors influencing urban investment attractiveness: an FCM-SD approach | Correia, J.; Ferreira, F.; Meidute-Kavaliauskiene, I.; Pereira, L.; Zopounidis, C.; Correia, R. | Artigo | Acesso Aberto |
2022 | Financial objectives and satisfaction with life: A mixed-method study in surf lifestyle entrepreneurs | O’Neill, A.; Dias, Á.; Patuleia, M.; Pereira, L. | Artigo | Acesso Aberto |
2023 | Flexible labour policies as competitive advantage | Antunes, F.; Pereira, L.; Dias, Á.; Vinhas da Silva, R. | Artigo | Acesso Aberto |
1-Jan-2020 | Formulação estratégica no CIEE Lisboa | Cunha, S. L.; Costa, R. L. da.; Pereira, L.; Gonçalves, R.; Falcão, P. | Objecto de Conferência | Acesso Aberto |
2017 | The future imagined: exploring fiction as a means of reflecting on today’s grand societal challenges and tomorrow’s options | Bina, O.; Mateus, S.; Pereira, L.; Caffa, A. | Artigo | Acesso Aberto |
2022 | Gaining competitive advantage through artificial intelligence adoption | Rosa, A.; Bento, T.; Pereira, L.; Lopes da Costa, R.; Dias, Á.; Gonçalves, R. | Artigo | Acesso Aberto |
2023 | Gastronomic experience and consumer behavior: Analyzing the influence on destination image | Kovalenko, A.; Dias, Á.; Pereira, L.; Simões, A. | Artigo | Acesso Aberto |
1994 | Gestão dos serviços de saúde | Reto, L.; Leal, A. M. S.; Ramos, F.; Carapinheiro, G.; Pereira, L.; Delgado, M. | Outro | Acesso Aberto |
2023 | Healthy eating habits for food industry in Portugal | Lopes da Costa, R.; Miguel, I.; Pereira, L.; Dias, Á.; Gonçalves, R. | Artigo | Acesso Aberto |
2023 | How artificial intelligence can improve digital marketing | Pereira, L.; Tomás, D.; Dias, Á.; Lopes da Costa, R.; Gonçalves, R. | Artigo | Acesso Embargado |
2021 | How does sustainability affect consumer choices in the fashion industry? | Pereira, L.; Carvalho, R.; Dias, Á.; Costa, R.; António, N. | Artigo | Acesso Aberto |
2022 | How service design can improve the patient experience | Rego, S.; Pereira, L.; Dias, Á.; Gonçalves, R.; Lopes da Costa, R. | Artigo | Acesso Aberto |
2021 | How to build pride in the workplace? | Pereira, L.; Patrício, V.; Sempiterno, M.; Lopes da Costa, R.; Dias, Á.; António, N. | Artigo | Acesso Aberto |
2015 | How to shape a business service to its customers' exact needs: a hostel in Lisbon | Faísca, H.; Pereira, L. | Artigo | Acesso Embargado |
2024 | How visual merchandising influences Generation Z purchasing behaviour in supermarkets | Aires, M.; Dias, Á.; Pereira, L. | Artigo | Acesso Embargado |
2019 | The impact of artificial intelligence on commercial management | Lopes da Costa, R.; Dias, Á.; Pereira, L.; António, N.; Capelo, A. | Artigo | Acesso Aberto |
2023 | The impact of artificial intelligence on consumer behaviour and changes in business activity due to pandemic effects | Dias, T.; Gonçalves, R.; Lopes da Costa, R.; Pereira, L.; Dias, Á. | Artigo | Acesso Aberto |
2022 | The impact of digital transformation on media industry | Lopes da Costa, R.; Cabral, L.; Pereira, L.; Dias, Á.; Gonçalves, R. | Artigo | Acesso Aberto |
2023 | The impact of intelligent systems on management accounting | Marques, S.; Gonçalves, R.; Lopes da Costa, R.; Pereira, L.; Dias, Á. | Artigo | Acesso Aberto |
2022 | A implementação do conceito indústria 4.0 em Portugal | Pereira, A.; Lopes da Costa, R.; Gonçalves, R.; Pereira, L.; Dias, Á. | Objecto de Conferência | Acesso Aberto |