Percorrer por autor Graça, J.

Índice: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou inserir as letras iniciais:  
Mostrar resultados 1-20 de 34.  próximo >
DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
2010Adaptação do Questionário de Autonomia nos Adolescentes (QAA) para a língua portuguesaGraça, J.; Calheiros, M. M.; Martins, A.ArtigoAcesso Aberto
2019Animal images database: validation of 120 images for human-animal studiesPossidónio, C.; Graça, J.; Piazza, J.; Prada, M.ArtigoAcesso Aberto
2022An appetite for meat? Disentangling the influence of animal resemblance and familiarityPossidónio, C.; Piazza, J.; Graça, J.; Prada, M.ArtigoAcesso Aberto
2015Attached to meat? (Un)Willingness and intentions to adopt a more plant-based dietGraça, J.; Calheiros, M. M.; Oliveira, A.ArtigoAcesso Aberto
2013Authority in the classroom: adolescent autonomy, autonomy support, and teachers' legitimacyGraça, J.; Calheiros, M. M.; Barata, M.ArtigoAcesso Embargado
2020Child sexual abuse myth scale: validity and reliability evidence in the Portuguese contextChim, I.; Magalhães, E.; Graça, J.; Antunes, C.; Ferreira, C.ArtigoAcesso Aberto
2021Consumer perceptions of conventional and alternative protein sources: a mixed-methods approach with meal and product framingPossidónio, C.; Prada, M.; Graça, J.; Piazza, J.ArtigoAcesso Aberto
2019Consumption orientations may support (or hinder) transitions to more plant-based dietsGraça, J.; Truninger, M.; Junqueira, L.; Schmidt, L.ArtigoAcesso Aberto
2022A COVID-19 e a sociedade portuguesa: avaliação, estratégias e políticas públicas baseadas na resiliência para responder ao risco sistémico da COVID-19Godinho, S.; Calheiros, M. M.; Garrido, M. V.; Ferreira, M.; Graça, J.; Sarroeira, A.Parte de LivroAcesso Aberto
2018Emergency residential care settings: a model for service assessment and designGraça, J.; Calheiros, M. M.; Patrício, J. N.; Magalhães, E. V.ArtigoAcesso Aberto
2022Enabling sustainable food transitions in schools: A systemic approachGraça, J.; Roque, L.; Guedes, D.; Campos, L.; Truninger, M.; Godinho, C.; Vinnari, M.ArtigoAcesso Aberto
2015Evaluating the impact of national educational policy to reduce retention and increase achievement in compulsory educationBarata, M. C.; Calheiros, M. M.; Patrício, J. N.; Graça, J.; Lima, M. L.ArtigoAcesso Aberto
2018Evaluation of an intervention program for families with children at risk for maltreatment and developmental impairment: a preliminary studyCalheiros, M. M.; Patrício, J. N.; Graça, J.; Magalhães, E.ArtigoAcesso Aberto
2014From assessing needs to designing and evaluating programs: case study of a family support program in PortugalCalheiros, M. M.; Graça, J.; Patrício, J. N.ArtigoAcesso Aberto
2021From pets to pests: Testing the scope of the “Pets as Ambassadors” hypothesisPossidónio, C.; Piazza, J.; Graça, J.; Prada, M.ArtigoAcesso Aberto
2020Green light for climate-friendly food transitions?: Communicating legal innovation increases consumer support for meat curtailment policiesGraça, J.; Cardoso, S. G.; Augusto, F. R.; Nunes, N. C.ArtigoAcesso Aberto
2023How to enable healthier and more sustainable food practices in collective meal contexts: A scoping reviewGraça, J.; Campos, L.; Guedes, D.; Roque, L.; Brazão, V.; Truninger, M.; Godinho, C.ArtigoAcesso Aberto
2023Insights into parents' and teachers' support for policies promoting increased plant-based eating in schoolsRoque, L.; Campos, L.; Guedes, D.; Godinho, C.; Truninger, M.; Graça, J.ArtigoAcesso Aberto
2015Meat, beyond the plate: data-driven hypotheses for understanding consumer willingness to adopt a more plant-based dietGraça, J.; Oliveira, A.; Calheiros, M. M.ArtigoAcesso Aberto
2014Moral disengagement in harmful but cherished food practices? An exploration into the case of meatGraça, J.; Calheiros, M. M.; Oliveira, A.ArtigoAcesso Embargado