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Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
2019 | The job design happiness scale (JDHS) | Dutschke, G.; Dias, Á.; Jacobsohn, Lia; Combadão, J. | Artigo | Acesso Aberto |
2021 | Job integration and motivation of foreigners workers: A cluster analysis | Dias, Á.; Silva, J.; Pereira, L.; Lopes da Costa, R.; Gonçalves, R. | Artigo | Acesso Aberto |
2023 | The key competencies for the future of work - A bibliometric study | Conceição, L. C.; Pereira, L.; Dias, Á. | Artigo | Acesso Aberto |
2024 | The key role of market orientation in innovation ambidexterity in agribusiness firms | Corchuelo Martínez-Azúa, B.; Dias, Á.; Sama-Berrocal, C. | Artigo | Acesso Aberto |
2021 | Knowledge and relationship of consultants as key in management consulting industry: the case of Portugal consulting sector | Lopes da Costa, R.; Pereira, L.; Dias, Á.; António, N.; Gonçalves, R. | Artigo | Acesso Aberto |
2021 | Knowledge management in projects | Pereira, L.; António, N.; Dias, Á.; Lopes da Costa, R. | Artigo | Acesso Embargado |
2021 | Knowledge management maturity contributes to project-based companies in an open innovation era | Pereira, L.; Fernandes, A.; Sempiterno, M.; Dias, Á.; Lopes da Costa, R.; António, N. | Artigo | Acesso Aberto |
2023 | Lifestyle entrepreneurship as a vehicle for leisure and sustainable tourism | Duarte, M.; Dias, Á.; Sousa, B.; Pereira, L. | Artigo | Acesso Aberto |
2022 | Lifestyle entrepreneurship innovation and self‐efficacy: Exploring the direct and indirect effects of marshaling | Dias, Á.; Cascais, E.; Pereira, L.; Lopes da Costa, R.; Gonçalves, R. | Artigo | Acesso Aberto |
2022 | Local knowledge management and innovation spillover | Dias, Á.; Gomes, M.; Pereira, L.; Lopes da Costa, R. | Artigo | Acesso Aberto |
2023 | Mapping the wine visit experience for tourist excitement and cultural experience | Santos, V. R.; Dias, Á.; Ramos, P.; Madeira, A.; Sousa, B. | Artigo | Acesso Aberto |
2022 | Marketing communication and creative tourism: An analysis of the local destination management organization | Gato, M.; Dias, Á.; Pereira, L.; Lopes da Costa, R.; Gonçalves, R. | Artigo | Acesso Aberto |
2021 | A measure of tourist responsibility | Dias, Á.; Aldana, I.; Pereira, L.; Lopes da Costa, R.; António, N. | Artigo | Acesso Aberto |
2023 | Measuring sustainable tourism lifestyle entrepreneurship orientation to improve tourist experience | Antunes, M.; Dias, Á.; Gonçalves, F.; Sousa, B.; Pereira, L. | Artigo | Acesso Aberto |
2023 | Nascent entrepreneurship: A critical perspective and research agenda in tourism and hospitality | Dias, Á.; González-Rodríguez, M. R.; Hallak, R. | Artigo | Acesso Aberto |
2021 | The new SWOT for a sustainable world | Pereira, L.; Pinto, M.; Lopes da Costa, R.; Dias, Á.; Gonçalves, R. | Artigo | Acesso Aberto |
2020 | New ways of working and the physical environment to improve employee engagement | Duque, L.; Costa, R.; Dias, Á.; Pereira, L.; Santos, J.; António, N. | Artigo | Acesso Aberto |
2022 | Olympic and paralympic games project structure and governance | Lima, F. de A.; Pereira, L.; Santos, J. P.; Lopes da Costa, R.; Dias, Á. | Artigo | Acesso Embargado |
2021 | Online influencers: healthy food or fake news | Vasconcelos, C.; Lopes da Costa, R.; Dias, Á.; Pereira, L.; Santos, J. P. | Artigo | Acesso Aberto |
2023 | Organizational capabilities as antecedents of entrepreneurship: A basis for business practice and policy making | Dias, Á.; Pereira, L.; Lopes da Costa, R. | Artigo | Acesso Aberto |